Onderhoudslader
een webshop van CaravanMoverShop
CtekCtek acculader 6V Ctek acculader 12V Ctek acculader 24VCtek zonder 230vCtek accessoiresLithium ladersGebruikte acculadersTecMateOptimate accessoiresXenteqXenteq LBC 12VAccu'sComplete setsOptima Yellow TopOptima Blue TopOptima Red TopVMF CalciumLithiumLithiumReich MPPLIAO


Reich introduceert Reich EcoEasy


Reich heeft een nieuwe mover toegevoegd aan haar assortiment. Deze mover, de Reich EcoEasy is gebaseerd op de vertrouwde Reich Ecoline. Het is een halfautomatische mover, deze gaat met een draaiende beweging op de band. U kunt hiervoor een uitdraaisteunslinger gebruiken of een boormachine. Als u een boormachine gebruikt, heeft u feitelijk de goedkoopste volautomaat die goed functioneert.

De mover heeft 5 jaar garantie en is naar onze mening de beste keuze in de instapsegement. De mover is geschikt voor caravans tot 1600 kg.

De mover is direct leverbaar.

Klik hier voor de prijzen.

Reich MoveControl EcoEasy


De Reich EcoEasy is gebaseerd op de Reich Ecoline. Echter beschikt niet over een automatisch opzetsysteem en heeft een iets minder krachtiger motor. Het is een semi-automatische mover en u draait de rollen naar de band toe door middel een slinger. U kunt hier de uitdraaipoortjes slinger van de caravan gebruiken of nog handiger met een schroefboormachine. U verliest met deze mover 7 cm bodemvrijheid en de mover heeft een hoogte van slechts 12 cm.

Deze mover is ook een moderne mover en heeft zodoende een ingebouwde rem, de mover blijft staan op een helling. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op deze mover door Reich. De mover weegt volgens specificaties slechts 29 KG. Wij adviseren deze mover omdat dit de goedkoopste mover is die onder bijna elke caravan te monteren is en 5 jaar garantie heeft. Het tweede voordeel van de mover is dat het opdraaien op de banden een alternatief is voor het hendelsysteem.

Reich Move Control EcoEasyDe lichtste halfautomaat Complete set 1 (Optima, slechts 13kg)
Vragen? mail ons op info@Onderhoudslader.nl Wij antwoorden erg snel.
Telefonisch zijn wij op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar op
NL: 085-7843666.
©2000-2017 CaravanMoverShop

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Juridisch | Contact | Facebook | Youtube | Google+ |CtekCtek acculader 6V Ctek acculader 12V Ctek acculader 24VCtek zonder 230vCtek accessoiresLithium ladersGebruikte acculadersTecMateOptimate accessoiresXenteqXenteq LBC 12VAccu'sComplete setsOptima Yellow TopOptima Blue TopOptima Red TopVMF CalciumLithiumLithiumReich MPPLIAO