Onderhoudslader
een webshop van CaravanMoverShop
CtekCtek acculader 6V Ctek acculader 12V Ctek acculader 24VCtek zonder 230vCtek accessoiresLithium ladersGebruikte acculadersTecMateOptimate accessoiresXenteqXenteq LBC 12VAccu'sComplete setsOptima Yellow TopOptima Blue TopOptima Red TopVMF CalciumLithiumLithiumReich MPPLIAO


Introductie nieuwe Ctek producten


Met trots introduceert Onderhoudslader als eerste in Nederland de nieuwe accessoires van CTek.

Met de nieuwe comfort indicators kunt u controleren of de accu bijgeladen moet worden of dat de accu in goede staat is. De confort indicator is leverbaar in twee uitvoeringen. Bij de eerste uitvoering is indicator in de kabel verwerkt. Bij de tweede uitvoering is de indicator een aparte panel. Deze laatste is uitermate geschikt om in te bouwen in caravans, boten en auto's.

Wij bieden nu de CTEK Comfort Indicator met klemmen (56-381) of met oogaansluiting (56-382) en de Panel Comfort Indicator aan op Onderhoudslader. Tevens hebben wij ook reeds bestaande accessoires toegevoegd aan onze website. U kunt nu ook aparte kabels bestellen voor alle XS3600 en XS7000 laders.

CTEK acculaders zijn noodzakelijk voor elke accu die niet altijd gebruikt wordt. Een accu die enkele weken niet gebruikt wordt, dient u te onderhouden. Een accu ontlaadt zichzelf en slijt daardoor. In de winter kan de accu zelfs gedeeltelijk bevriezen. De levensduur van een accu kan verlengd worden door een druppellader van CTEK te gebruiken. De CTEK accu-/druppelladers staan bekend om hun gunstige prijs /kwaliteit verhouding. De laders zijn klein en handzaam van formaat.

Koop alleen CTEK laders bij een vertrouwd verkooppunt! Bij aankoop van uw CTek lader op Onderhoudslader bent u verzekerd van een origineel verkregen CTek product. Sinds 2005 zijn wij het grootste CTek verkooppunt voor consumenten in Nederland. Wij zijn aanbevolen door de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK). U koopt zodoende bij Onderhoudslader volledig risicoloos.Vragen? mail ons op info@Onderhoudslader.nl Wij antwoorden erg snel.
Telefonisch zijn wij op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar op
NL: 085-7843666.
©2000-2017 CaravanMoverShop

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Juridisch | Contact | Facebook | Youtube | Google+ |CtekCtek acculader 6V Ctek acculader 12V Ctek acculader 24VCtek zonder 230vCtek accessoiresLithium ladersGebruikte acculadersTecMateOptimate accessoiresXenteqXenteq LBC 12VAccu'sComplete setsOptima Yellow TopOptima Blue TopOptima Red TopVMF CalciumLithiumLithiumReich MPPLIAO