Onderhoudslader
een webshop van CaravanMoverShop
CtekCtek acculader 6V Ctek acculader 12V Ctek acculader 24VCtek zonder 230vCtek accessoiresLithium ladersGebruikte acculadersTecMateOptimate accessoiresXenteqXenteq LBC 12VAccu'sComplete setsOptima Yellow TopOptima Blue TopOptima Red TopVMF CalciumLithiumLithiumReich MPPLIAO


Introductie PowrMover Evo+ automaat


De PowrMover Evo Automaat is in 2012 geintroduceerd. Deze PowrMover is geschikt voor caravans tot 2.000 kg bij een hellingspercentage van 15%. De Evo-mover weegt 35 kg. De PowrMover Evo is in twee modellen leverbaar, een automatische en een semi-automatische.
De PowrMover Evo + is een volautomatische mover. Deze mover beschikt over een intelligent automatisch opzetsysteem. Door een druk op de knop worden de rollen op de band gezet. De druk op de band is altijd optimaal. De motor van het opzetsysteem wordt ook gebruikt in de volautomatische Truma SeR mover. Dit is het meest betrouwbare opzetsysteem.

De PowrMover Evo (zonder de plus) is de semi-automatische mover, wij noemen deze movers de handmatige movers. Het opzetten van de rollen gaat eenvoudig door met een stang in een beweging de rollen op de band te plaatsen. Doordat er een veer wordt gebruikt, is de kracht op de band consequent en dus goed.

Kijk voor meer informatie op onze productpagina aan de linkerkant (PowrMover).
Vragen? mail ons op info@Onderhoudslader.nl Wij antwoorden erg snel.
Telefonisch zijn wij op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar op
NL: 085-7843666.
©2000-2017 CaravanMoverShop

Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Juridisch | Contact | Facebook | Youtube | Google+ |CtekCtek acculader 6V Ctek acculader 12V Ctek acculader 24VCtek zonder 230vCtek accessoiresLithium ladersGebruikte acculadersTecMateOptimate accessoiresXenteqXenteq LBC 12VAccu'sComplete setsOptima Yellow TopOptima Blue TopOptima Red TopVMF CalciumLithiumLithiumReich MPPLIAO