Onderhoudslader

Welke mover?

Demonstratiedagen

Reviews

Verzendkosten

Vacatures

Ctek

Ctek acculader 6V

Ctek acculader 12V

Ctek acculader 24V

Ctek zonder 230v

Ctek Accessoires

Lithium acculader 12V

Victron Blue Smart 12V

Victron Blue Smart 24V

gebruikte acculader

TecMate

Optimate Accessoires

Xenteq

Xenteq LBC 12V

accu

Complete set

Lithium PowerXtreme

Lithium Reich MPP

Lithium Victron

AGM Victron

AGM Optima Yellow Top

AGM Optima Blue Top

AGM Optima Red Top

VMF accu

Lithium

Reich MPP

PowerXtreme

Victron Inverters

Inverter 12V 230V

Inverter VE.Direct 12V 230V

Inverter 12V 230V Smart

victronnonactief

Victron Inverter Chargers

MultiPlus 12V 230V

Quattro 12V 230V

Victron Blue Power Chargers

Blue Power Chargers IP65 with DC connector

Accessories Blue Power IP65 Chargers

Blue Smart Chargers IP22 230VAC

Blue Smart Chargers IP67 230VAC

Phoenix Smart Skylla-S Chargers

Victron High power chargers

Centaur Chargers

Phoenix Chargers

Skylla-IP44

Victron Transfer Switches and DC-Distribution

Transfer Switches

Lynx Products

Victron DC-DC Converters

DC/DC Converters Not isolated IP67

Orion-Tr DC-DC Converters Not isolated

DC/DC Converters Not isolated

Orion-Tr Smart DC-DC charger Not isolated

Orion-Tr DC-DC Converters with galvanic isolation

Orion-Tr Smart DC-DC charger with galvanic isolation

DC/DC Converters with galvanic isolation

Victron Battery Isolators

Diode Isolators

FET Isolators

Microprocessor controlled

Microprocessor controlled Lithium

Diode Combiners

Protection

Victron Battery monitors and SmartShunt

Smart Monitors

Monitors

Victron Batteries

Lithium batteries

BMS

Lithium SuperPack

AGM Deep Cycle

AGM Deep Cycle threaded insert terminals

AGM Super Cycle threaded insert terminals

GEL Deep Cycle

Victron Remote panels monitoring

GX Products

VE.Net Products

CAN-bus Products

Remote panels monitoring

Victron Miscellaneous

Cables

Shore cables, inlets and accessories

Victron Solar Home System

Solar Home System MPPT

Victron Solar chargers

PWM Charge Controllers

PWM Charge Controllers with LCD USB

PWM-Pro Charge Controllers

MPPT Charge Controllers

MPPT Smart Charge Controllers

MPPT Wireboxes

Victron Solar panels and cables

Solar panels monocrystalline

Solar panels polycrystalline

Cables and connectors for solar panels

Victron Electrical

Shunts

MIDI Fuseholders and Fuses

MEGA Fuseholders and Fuses

ANL Fuseholders and Fuses

Fuses












Privacyverklaring



Welkom op de website van CaravanMoverShop. Wij waarderen uw interesse in onze website.

Wie is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking?
CaravanMoverShop is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Welke gegevens worden verzameld en verwerkt door CaravanMoverShop?

Gebruikersgegevens
CaravanMoverShop verzamelt en verwerkt de gegevens die u zelf heeft opgegeven. Bij een
aankoop of registratie op de site wordt gevraagd om uw naam, e-mailadres, adres, en telefoonnummer te geven.

Automatisch Gegenereerde Informatie
CaravanMoverShop verzamelt naast de hierboven genoemde gegevens ook automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens uw gebruik van de website. Deze informatie bestaat onder meer uit uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt en de pagina’s die u bezoekt.

Hebben wij cookies?
Daarnaast verzamelt CaravanMoverShop informatie via “cookies” die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Verderop in dit document leest u meer over het gebruik van cookies door CaravanMoverShop.

Voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt CaravanMoverShop uw persoonsgegevens?
CaravanMoverShop verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
§ om toegang tot en gebruik van de website mogelijk te maken;
§ ter uitvoering van de overeenkomst tussen u en CaravanMoverShop;
§ om u op verzoek ondersteunende dienstverlening aan te kunnen bieden;
§ om u te kunnen benaderen met informatie over onze producten of diensten en een nieuwsbrief;

Het verstrekken van uw persoonsgegevens aan derden
CaravanMoverShop zal uw gegevens niet zonder uw toestemming aan derden doorgeven, tenzij dit noodzakelijk is om aan de verschuldigde (al dan niet contractuele) prestatie te voldoen of indien er hiertoe een wettelijke basis bestaat.

Op welke wijze beschermt CaravanMoverShop uw persoonsgegevens?
CaravanMoverShop zal passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. Na afloop van de door CaravanMoverShop vastgestelde bewaartermijnen, zullen uw persoonsgegevens worden vernietigd. [Credit card gegevens worden niet opgeslagen, maar direct ten laste van onze payment service provider [PayPal] verwerkt.

Kennisneming, verbetering en verwijdering van uw gegevens
Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die CaravanMoverShop over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met CaravanMoverShop via [info@CaravanMoverShop]. CaravanMoverShop zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering of verbetering zal of kan voldoen.

Verzet tegen gegevensverwerking voor commerciële en charitatieve doeleinden
Wanneer u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, dan kunt u een email sturen naar [info@CaravanMoverShop]. U zult dergelijke informatie dan niet meer van CaravanMoverShop ontvangen.

Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van CaravanMoverShop?
De website kan hyperlinks bevatten die ervoor zorgen dat u, wanneer u daarop klikt de website verlaat en op de website van een andere partij terechtkomt. CaravanMoverShop heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar door middel van de link wordt gelinkt. Op het gebruik van deze websites van derden is een ander privacybeleid van toepassing. CaravanMoverShop accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. De privacyverklaring van CaravanMoverShop heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die via de website zijn verkregen.

Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd?
Het kan voorkomen dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Alle wijzigingen worden op de website gepubliceerd

GEBRUIK VAN COOKIES DOOR CaravanMoverShop
Om de website te kunnen aanbieden maakt CaravanMoverShop gebruik van cookies die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Cookies bevatten informatie die de server van CaravanMoverShop naar uw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar onze server teruggestuurd wordt. Deze kleine tekstbestanden worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. In de cookies wordt informatie opgeslagen (zoals de instellingen van uw pc en door u aangegeven voorkeuren) om bijvoorbeeld een volgend gebruik van de website te vergemakkelijken. Deze informatie bevat naast uw IP-adres, geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens.

Voor het plaatsen van dergelijke cookies zal CaravanMoverShop indien wettelijk verplicht u vooraf
– bij het eerste bezoek aan de CaravanMoverShop website – om toestemming vragen. Als u
desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door CaravanMoverShop opgeslagen
zodat u niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven.
Wanneer u uw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kunt u de cookies verwijderen of laten verwijderen door uw browser of virusscanner. CaravanMoverShop gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal u bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien u uw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat u geen toegang hebt tot bepaalde (onderdelen van) de website.

Telefoonnummer en email







©2000-2020 CaravanMoverShop