Welke mover?

Demonstratiedagen

Reviews

Verzendkosten

Ctek

Ctek acculader 12V

Ctek zonder 230v

Ctek Accessoires

Lithium acculader 12V

gebruikte acculader

TecMate

Optimate Accessoires

Xenteq

Xenteq LBC 12V

accu

Complete set

Lithium PowerXtreme

Lithium Reich MPP

Lithium Victron

Lithium Enduro

AGM Optima Yellow Top

AGM Optima Blue Top

AGM Optima Red Top

VMF accu

Lithium

Reich MPP

PowerXtreme

Simpark Sencell

Een mover functioneert niet zonder accu en acculader. Daarom vermelden wij de prijzen van een complete set. Wij hebben diverse complete sets welke wij op grond van onze ervaring bewust gekozen hebben.
Wij raden voor normaal gebruik altijd onze complete set 2 aan met een hoogwaardige lichtgewicht Optima Yellow Top 4.2 /55 Ah accu in combinatie met een Ctek Multi XS 5.0 Polar acculader. Dit accupakket weegt slechts 20kg. Wij hebben sinds 2004 ervaring met deze accu. Tot op heden zijn er met deze accu geen storingen geweest mits ons laadadvies werd opgevolgd.

Het monteren van een caravan mover onder de caravan is vakwerk. Een goede, secure montage zorgt voor een optimale werking en maximale levensduur. Welke mover u kiest, is afhankelijk van specifieke eigenschappen, zoals nauwkeurigheid en bedieningsgemak. Wij adviseren u hier graag over.

Wij verkopen uitsluitend originele producten met volledige fabrieksgarantie. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om na de koop goede service en ondersteuning te bieden.

De verschillen in de onderstaande sets zijn de accu en acculader.

Selecteer op Montage


Selecteer op Complete set:Telefoonnummer en email©2000-2021 CaravanMoverShop